Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/bppqbt/public_html/templates/t3_blank/tpls/blocks/head.php on line 36

 

F, mint Fenntartható

A fenntarthatóság napjaink lassan közhellyé váló kifejezése, a pályázatírók egyik kedvelt szófordulata. Mi azonban hiszünk abban, hogy számunkra, mindennapi emberek számára ennek a szónak mégis lehet tartalmas jelentése. Az A3 Építész Kft. munkatársai azt képviselik, hogy ez jelenti a hosszú távú gondolkozást, a technika fejlődésének elképzelhető és alkalmazandó irányát, de a gyermekeink generációja számára az élhetőbb épített környezet megteremtését is.

E, mint Energiahatékony

Az energiahatékonyság a környezetünk kihasználásának emberibb mértékét jelenti.  Csak annyi energiát kell felhasználnunk, amennyire feltétlenül szükségünk van épületállományunk fenntartásához. Ezt az elvet valljuk épületeink tervezése során is, ezért javasolunk megfelelő technikai újításokat, szerkezeteket, illetve szeretnénk megértetni megrendelőinkkel, hogy a minőség sokkal fontosabb, mint a mennyiség.

K, mint Környezettudatos

A környezettudatosság ? ökologikus gondolkozásmód értelmezése is sokrétű lehet. Az A3 Építész Kft. szerint a hagyomány és a környezet tisztelete, a természetes anyagok használata, az újrahasznosítás, többszörös hasznosítás elvének alkalmazása is nélkülözhetetlen ma már egy felkészült tervezőiroda munkatársainál. Mi ezeket az elveket tudatosan kívánjuk átültetni a gyakorlatba is.

A3 ÉPÍTÉSZ KFT.
   infó
 
A3 Építész Kft.
 
   műterem:
1047 Budapest Attila u. 138/b. fsz.
   székhely:
1131 Budapest Vőlegény u. 60.
   e-mail: