Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/bppqbt/public_html/templates/t3_blank/tpls/blocks/head.php on line 36

 

Vállaljuk családi házak, többlakásos épületek, szolgáltató-, és középületek, valamint egyéb épületek és építmények teljes körű építészeti tervezését, vázlattervek, engedélyezési és kiviteli tervek készítését, a teljes engedélyeztetés bonyolítását. Generál tervezőként rendelkezésünkre állnak a megfelelő szakemberek a környezetvédelemi szakértőtől a statikus tervezőig. Ügyfeleinknek már az előkészítés szakaszától kezdődően segítünk a telek kiválasztásában, ügyvéd közvetítésében, tanulmánytervek, koncepciótervek, megvalósíthatósági tanulmányok készítésében, teljes körű látványtervezéssel kiegészítve a szolgáltatást, az egyedi igényeknek megfelelően.

Az energiatudatos tervezés kiemelkedő szempont nálunk, részt vettünk több passzívház megalkotásában, támogatjuk azokat az elveket, melyek a fenntartható építészet és életmód kapcsán mostanában előtérbe kerültek. Számunkra ez nem divat, hanem racionalitás, az erőforrások felhasználásának optimalizálása egy élhetőbb emberi környezet megteremtése érdekében. Építészeti ízlésvilágunkat nem kívánjuk ráerőltetni megrendelőinkre, de az a megfelelő, ha kialakul egy egészséges megbízó és szakember kapcsolat. Azt szeretnénk, ha házainkban a beköltözők jól éreznék magukat, de műszaki és építészeti minőségében is időtállónak bizonyulnának.

A házak tervezésénél az általunk felállított szempontrendszer és munkafolyamat szerint állunk neki a munkának. A "helyi érték" - vagyis a környezet, legyen az természeti vagy épített, a "helyi ember" - az itt élő társadalom, amelynek az épületet használók is részesei, meghatározóak a tervezés folyamatában. Ezek megismerésével párhuzamosan az igényeket mérjük fel, megvizsgáljuk a megbízó elképzeléseit, valamint összevetjük a jogszabályi keretekkel. A mai magyar társadalomban az építészek számtalanszor csak az emberek elképzeléseit papírra vagy monitorra vető, az engedélyezés lebonyolításához szükséges szakemberként jelennek meg. Mi ezt szeretnénk megcáfolni, és legjobb szakmai tudásunkkal formálni kívánjuk a hozzánk érkező megbízók elképzeléseit.

 

 

 

A3 ÉPÍTÉSZ KFT.
   infó
 
A3 Építész Kft.
 
   műterem:
1047 Budapest Attila u. 138/b. fsz.
   székhely:
1131 Budapest Vőlegény u. 60.
   e-mail: