Iroda

Az A3 Építész Kft. 2008-ban alakult. Alapítói, ügyvezetői Glück Endre, Horváth Bálint és Kovács Zoltán építészek, akik iskoláikat együtt végezték, több évtizedes barátság köti össze őket. A vállalkozás célja a megrendelői igények magas szintű kiszolgálása oly módon, hogy közben a funkcionalitás, a környezettudatosság, a korszerűség és a minőségi építészet maradjon mindvégig előtérben. A cég vezetői, projektvezető tervezői jelentős tapasztalatot szereztek nagyléptékű magán- és közcélú beruházások terén: a lakóházaktól a sport-, kulturális és egészségügyi épületeken át az ipari, logisztikai projektig a teljes generáltervezési, projekttámogatási munkafolyamat irányításában, minőségi épületek megtervezésében.

Az A3 Építész Kft. jelenlegi építész tervezői és alvállalkozói létszámával (további 15-20 fő), a legkorszerűbb irodai, infrastrukturális feltételek, a teljes háromdimenziós tervezés és a korszerű munkaszervezési, minőségbiztosítási folyamatok alkalmazásával képes kiemelt, nagy léptékű beruházások generáltervezési feladatainak elvégzésére is.

Tulajdonosok, ügyvezetők

Glück Endre
Glück Endre építész
Horváth Bálint
Horváth Bálint építész
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán építész

Projektvezetők

Somogyi Gábor
Somogyi Gábor építész
Tamás András
Tamás András építész

Munkatársak

Für Ivett
Für Ivett építész
Kovács Ádám
Kovács Ádám építész
Labancz Krisztina
Labancz Krisztina irodavezető
Szabó Márton
Szabó Márton építész
Vöröss Bendegúz
Vöröss Bendegúz építész
Kállai Flóra
Kállai Flóra építész
Safarcsik Adrienn
Safarcsik Adrienn építész
Schlaffer Lajos
Schlaffer Lajos építész
Nochta Tamás
Nochta Tamás építész-informatikus, BIM-Manager

Szakági tervezők

A szakági tervezési feladatokat (statika, épületgépészet, épületvillamosság, úttervezés, stb.) alvállalkozóink közreműködésével látjuk el. A különböző szakterületeken belül is több céggel működünk együtt, kihasználva alvállalkozóink erősségeit. Partnereink 15-20 munkatársával vagyunk napi kapcsolatban a különböző projektjeink tervezése során, ennyi szakembernek biztosítunk folyamatosan munkát saját kollégáinkon felül.

without
https://a3epitesz.hu/wp-content/themes/hazel/
https://a3epitesz.hu/
##1D1D1B
style1
paged
Loading posts...
/home/bppqbt/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
off
off
off